웹Rabarber en bananenjam. banaan - 600 gr. rabarberstelen - 1 kg. suiker - 950 gr. Spoel de rabarberstelen grondig af en hak ze fijn. Stuur de plant naar een diepe kop, voeg suiker toe. Wacht 5-7 uur. Schil en snij daarna de bananen op een gemakkelijke manier. Stuur naar de plant, zet de pot op het vuur, kook de ingrediënten op laag vuur. 웹Pel de bananen en snij ze in stukjes. Doe de bananen in de kookpot bij het sinaasappelsapmengsel. Laat zachtjes pruttelen en roer tot de confituur dik genoeg is. Nu is het potjestijd. Doe per potje één eetlepel chocoladedruppels en vul daarna de potjes met de nog warme bananen confituur. Doe de dekseltjes erop en draai de bokalen om.
Bananenjam (34 foto
웹2024년 12월 10일 · Bereiding. Pureer de mandarijnjes met een staafmixer of blender tot ze helemaal fijngemaakt zijn. Doe nu ook de banaan erbij en pureer die kort mee. Er mogen nog wat stukjes in blijven zitten. Zorg dat je potten, deksels, en gereedschap schoon zijn en klaar staan op het aanrecht. Je moet straks snel kunnen werken. 웹2024년 4월 12일 · Bananenjam: een selectie recepten. Bananenjam koken zodat ze niet … triggered insaan guess the food
Banaan-mandarijnenjam – Vegetus
웹19시간 전 · Bereidingstijd. ± 15 minuten. De bananen pureren en goed vermengen met … 웹Bereiding van ingrediënten. Voordat u uw eerste recept voor bananenjam in de praktijk … 웹Aardbeien- en bananenjam is een zeer delicate, aromatische en smakelijke traktatie. Deze jam is niet alleen een perfecte aanvulling op het theekransje, maar wordt ook een uitstekende vulling voor zelfgemaakt gebak. Heldere tonen van aardbei en onopvallende smaak van banaan maken de jam harmonieus en ongelooflijk lekker. triggered insaan education